Har du haft årets bedste læreplads, så er det nu du skal sende dit forslag til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd mærket med titlen ”Årets læreplads 2017″.

Når de kommende fiskere den 24. november får overrakt deres ”Blå Bevis” på Fiskeriskolen i Thyborøn, så bliver ”Årets læreplads 2017” også kåret. Vinderen udvælges mellem fiskefartøjer, der har haft lærlinge om bord i årets løb og er blevet indstillet til prisen. Derfor vil vi gerne opfordre alle lærlingene til at indstille den læreplads man mener, der kan kvalificere sig til at blive kåret som årets læreplads 2017.

Betingelserne for at blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist en særlig interesse for at give lærlingen en god start, og at han/hun er blevet introduceret til lærepladsen med særlig vægt på arbejdssikkerhed og god instruktion i arbejdsopgaverne samt de procedurer, man har ombord. At der ombord er vist respekt og forståelse for, at man er ny og måske ikke fra starten er bekendt med alt ombord.

Vi håber med denne opfordring, at der komme mange indstillinger fra lærlingene, da vi ved at der er mange gode lærepladser i fiskeriet. Det er bestyrelsen i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, der udpeger årets læreplads ud fra de indkomne indstillinger. Udover fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø er man også velkommen til at beskrive andre positive oplevelser fra sin tid ombord. Med kåringen følger et diplom plus en gavecheck på 6.000 kroner til skib og besætning.

Send forslaget til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd senest 10. november på mail: post@f-a.dk eller pr. brev til Auktionsgade 1B, 6700 Esbjerg.