EU’s nye persondataforordning træder i kraft d. 25. maj

Boomer din indbakke også i disse dage?
Så er du nok allerede bekendt med EU’s nye persondataforordning, også kendt som GDPR (General Data Protection Regulation), der træder i kraft i morgen, fredag den 25. maj.

Hos Fiskeriets Arbejdsmiljøråd passer vi godt på dine oplysninger, som du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev med. Oplysningerne bliver opbevaret i overensstemmelse med vores data politik, som vi netop har opdateret.
Lovgivningen betyder i korte træk at Fiskeriets Arbejdsmiljøråd (FA) skal have en datapolitik der beskriver følgende ting:

  • Dine rettigheder som bruger herunder – hvornår persondata slettes
  • En beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og hvordan vi indsamler dem.
  • Hvordan vi beskytter adgangen til data med adgangskoder på IT udstyr og telefoner.
  • Beskriver hvem i FA der har adgang til persondata.

Ønsker du yderligere information om ovenstående er du altid velkommen til at kontakte FA på tlf. 75 18 05 66.

Hvis du fortsat finder vores nyhedsbreve om arbejdsmiljø og sikkerhedsmæssige emner i fiskerierhvervet relevante, skal du ikke foretage dig noget.
Hvis du ikke ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger og sender dig nyhedsbreve fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, kan du opsige abonnementet nederst i de nyhedsmails, du får.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om opbevaring af dine oplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve – du kan skrive til os på post@f-a.dk